Sunday, September 18, 2011

CyberFalconZ was here

-= THIS SITE WAS HACKED BY CYBERFALCONZ ~ My Cyb3r 4rmy =-




ADMIN, THIS NOTE IS FOR YOU:


PLEASE DO NOT PANIC...

YOUR SYSTEM IS NOT SECURE!!!

I HAVE FOUND SOME FLAWS WITHIN YOUR SECURITY SYSTEM...

PLEASE IMPROVE YOUR SECURITY SYSTEM TO AVOID FURTHER INTRUSIONS...



--=[ CyberFalconZ ]=--
I AM JUST A BIRD ROAMING THROUGH THE CYBER NETWORK FOR PREY

http://www.facebook.com/pages/CyberFalconZ/207025896014669

https://www.facebook.com/mycyb3r4rmy

CREDIT TO:

CyberFalconZ | M4gm4c0d3 | RainSeven | Sykes | Ct Ecca | Danielaa | Fatin Affens | Catz Faris | R3d j0hn | Hakuna | Shadow Master | Jack Sparrow | Shah | HambaMalam | dboyz | Ariesha Eversible | Wak Ketari | merongs | Sabrina Miasara | AngahX | Fakyu Tuyu | Cyg Selalu | Alex John | Trippz Sevenup | and all RileksCrew + Dragon Force + Newbie3viLc063s + Cyb3r 4rmy + Silent Hacker members at Facebook |

~RileksCrew + Dragon Force + Newbie3viLc063s + My Cyb3r 4rmy + Silent Hacker~

~ MESS WITH THE BEST, DIE LIKE THE REST ~
~ WE ARE NOT PROFESSIONALS, BUT WE CAN DO LIKE PROFESSIONALS ~

Monday, June 21, 2010

My iMovie First Project



Blogger Templates
Blogger Templates Blogger Templates

Projek Microsoft Powerpoint

Our last day at ILHAM, Jawi. Huhuhu...stress bangat! Kena siapkan Powerpoint Slides. So, our group decided to build a presentation slides for Sivik subject.

Tuesday, June 15, 2010

Ke Dunia Baru!

Huhuhu....penat sudah mencari idea untuk posting blog. Adoi la, mati kutu betul nak buat blog ni, terutamanya bagi orang macam aku. Malas nak update, malas nak menulis. Takde benda yang menarik berlaku dalam kehidupan seharian. Hehehe...sebenarnya, aku MALAS!!! Untuk post kali ni, aku nak cerita sikit pasal favorite music group. Aku giler suka music group dari Korea. Ni semua bahana berkawan dengan orang-orang yang suka Korean music and Korean drama.

Learn To Read Music For Piano!

We meet again in our piano lesson session. Here, I would like to share a notes on "How To Read Music For Piano".

KL Festival 2010 (Akan Datang)


Seronoknya...So, teruja sebab KL Festival 2010 dah dekat.   Banyak aktiviti dan persembahan akan diadakan bermula pada hari pelancaran 27 Jun selama sebulan. KL Festival yang diadakan setiap tahun menghimpunkan karya-karya agung dan terbaik dari pemuzik tanahair. Festival Muzik Kuala Lumpur ini merupakan satu lagi inisiatif kerajaan dalam usaha menyediakan peluang kepada para karyawan muzik untuk mempersembahkan karya terbaik mereka kepada masyarakat. Dalam kerancakan pelbagai pihak luar menganjurkan pelbagai konsert artis luar, JKKN sebaliknya mengiktiraf bakat pemuzik tanahair yang berbakat dengan menyediakan landasan untuk mereka mempersembahkan hasil muzik bermutu untuk dikongsi dan dihayati bersama. Pelbagai aktiviti telah diaturkan sepanjang festival ini berlangsung. Rasa amatlah kecewa sebab tidak berada di KL sepanjang bulan Julai. Huhuhu...

Benefits of Music Education



The basic statement is unlikely to be challenged by anyone involved in education. In the sometimes harsh reality of limited time and funding for instruction, however, the inclusion of the arts in every student's education can sometimes be relegated to a distant wish rather than an exciting reality.

How To Play Piano Video (part 1)

Here I wanna share a video from youtube.com. This video is all about the first lesson in learning how to play piano. I used to watch this tutorial video and it is easier to understand.



There's a lot of videos on how to play piano. You can go to this link to watch more Piano Lounge.

My 1st Posting!

It's already 12.55am. I'm still thinking and wondering what should I do with my first blog. I'm not so into blogging things. Well, should start this earlier. Kinda hard for me to update and writing whatsoever on my blog. Huh...hate this.